Wie ben ik?

 

Mijn naam is Roos Lambalk. Na het afronden van mijn bachelor opleiding fysiotherapie in Amsterdam ben ik direct door gegaan met de master kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Deze directe beslissing kwam doordat ik zeker wist dat ik met kinderen wilde gaan werken. 

Tijdens mijn opleiding heb ik twee stages gedaan waarbij ik al in direct conctact stond met kinderen. De eerste was in Jakarta, Indonesië, waar ik met kinderen heb gewerkt met neurlogische afwijkingen. De tweede bij de jeugd van Ajax. Twee hele verschillende doelgroepen, maar allebei even interessant en leuk! 
Al voor mijn opleiding werkte ik al met kinderen. Bij Enjoy! Learning geef ik al sinds 2013 studiebegeleiding en de hoeveelheid oppas baantjes die ik had zijn niet op één hand te tellen.

Sinds september 2020 mag ik mijzelf ook gelukkig prijzen met mijn zoontje Frenkie en vol genieten van het ouderschap. 

Toen ik hoorde van het Enjoy! Learning Center en ik de mogelijkheid kreeg om daar zelfstandig te kunnen beginnen heb ik die natuurlijk met twee handen gegrepen. 

Naast mijn werkzaamheden bij het Enjoy! Learning Center ben ik in januari 2021 gestart als kinderfysiotherapeut in het gezondheidscentrum Zonnestein. Dus daar kunnen jullie me ook tegenkomen!